Arista Media d.o.o.

Arista Media d.o.o. je specijalizirana tvrtka za oglašavanje i promociju na javnim prostorima.

Kretanja na tržištu i zasićenost oglašavanja preko klasičnih medija dovele su nas do patentiranja i proizvodnje "SMARTPOINT"-a, multifunkcionalnog uređaja za pametno oglašavanje, uređaja koji donosi uspjeh.

Uređaj je namijenjen za indoor oglašavanje, a ujedno omogućuje i punjenje baterija Smartphone mobitela, tableta te iPadova.

Takvim oglasnim prostorom direktno se možete obratiti Vašim potencijalnim korisnicima te im sugerirati da je Vaš brand njihov brand. Ono što je naša prednost u odnosu na druge oglašivače jest što Vaše informacije možete podijeliti s njima na njihovim omiljenim mjestima: restoranima, fitness centrima, caffe barovima...

S konstantnim obraćanjem zamijetiti će Vas čak i oni koji ne percipiraju oglase i reklame kao nešto primarno.

Različite studije su pokazale da vizualno oglašavanje razvija svijest o brandu tvrtke, što rezultira većom vjerojatnošću da će neka tvrtka dobiti nove korisnike usluga odnosno zadržati postojeće.

Lokacije na kojima možete postaviti svoj oglas su prominentni caffe i lounge barovi, fitness centri, restorani i slično. Sva mjesta su izložena velikoj cirkulaciji ljudi raličitih dobnih skupina.

Naš tim će vam osim izvrsnih lokacija pružiti i profesionalnu podršku, te vam omogućiti da budete prisutni na sasvim novi način.