Smart Point MINI

Vjerojatno mnogi ne znaju koliko se trudite da svoje korisnike učinite zadovoljnima. Vjerojatno ne znaju koliko je vremena, želje i svega ostalog uloženo kako bi im boravak u vašem prostoru učinili što ugodnijim, pristupačnijim, a s nama ga možete oplemeniti i učiniti još korisnijim!

Zato za vas imamo proizvod koji je, sigurni smo, pun pogodak - SMART POINT MINI! U današnje vrijeme ubrzanog životnog tempa i novih tehnologija naš će proizvod i vas i vaše korisnike zasigurno privući, jer on donosi olakšanje svakome tko poslovno ili privatno puno vremena provodi izvan svog doma ili radnog mjesta. SMART POINT MINI je punjač mobilnih uređaja i tableta koji nudi mogućnost punjenja više pametnih telefona, tableta i sličnih uređaja - istovremeno! Namjenili smo ga ugostiteljskim objektima, fitness centrima, zdravstvenim ustanovama, svim prostorima koji imaju čekaonice, poslovnim uredima te svima onima koji svojim korisnicima žele omogućiti besplatno punjenje mobilnih uređaja. Naravno, ovom uslugom još ćete više poboljšati kvalitetu svojih usluga u poslovanju vaše tvrtke.

SMART POINT MINI je uređaj koji nudi punjenje više uređaja istovremeno, ima 4 punjača, a izrađen je od kvalitetnih materijala te je izrađen s posebnom zaštitom od kože kako bi se se sačuvao vaš uređaj od bilo kakvog oštećenja. Ovaj uređaj omogućava punjenje za: Apple, HTC, Nokia, Samsung, Sony, LG i druge uređaje, a njegovim postavljanjem vaši će korisnici za vrijeme boravka u vašem caffe/lounge baru, poslovnom uredu, fitness centru ili vama važnom poslovnom prostoru svoje uređaje moći puniti potpuno besplatno.

SMART POINT MINI se proizvodi u Hrvatskoj, dimenzija je 30 x 17 x 6 cm, može se postaviti i na zid, nudimo vam ga u našoj prodaji, a za njega ćete, naravno, dobiti i garanciju.

Ovaj je proizvod stvoren upravo za vas, kako bi poboljšali kvalitetu svoje usluge te svojim korisnicima pokazali kako pratite trendove i njihove potrebe. Jer, pitanje nije da li vam je potreban SMART POINT MINI, već zašto ga već niste postavili u svoj prostor?! Kontaktirajte nas i pokažite svojim klijentima da itekako brinete da im je boravak u vašem prostoru što bolji i ugodniji.